Soldusch / Spraytan

Jag använder Get Air Tan som är känd för sina säregna ingredienser som ger dig den mest fulländade solbruna färgen utan att bli fläskig eller orange Get Air Tan har en svag doft av vanilj och passar alla hudtyper.

Helkropp 500 kr
Halvkropp 400kr

Fördelar med soldusch:

Solduscha hela kroppen med naturlig formula.
Du utsätter inte din hud för skadlig UV-strålning.
Få snabbare och jämnare färg, även där du har svårt att bli solbrun.
Bli snabbare brun för speciella tillfällen. Vid bröllop eller något annat event spraya 1-2 dagar innan.
Du bränner dig inte.
Ljusa personer kan förbättra sin solbränna.
Strand Look året om.
Du blir inte orange utan gyllenbrun.
Underbar doft av vanilj.

Den unika formulan i solduschen är gjord av sju naturliga frukt och växtextrakt, vitaminer samt eteriska oljor och ger fukt samt en mjuk hud. Färgen får du med hjälp av ett naturligt socker och DHA som utvinns genom jäsning och sockerbetor.

Att utveckla färgen tar ca 10 min efter solduschen och fortsätter att utvecklas i upp till 24 timmar.
Hur länge färgen sitter är olika från person till person. Det beror på hur ofta man duschar och skrubbar sig. Räkna med ca 6-10 dagar. Färgen tonas gradvis bort precis som en naturlig solbränna.

Välj gärna mörka kläder direkt efter sprayning. Formulan torkar väldigt snabbt in i huden, men eftersom produkten är brunfärgad, kan den i vissa fall färga av sig på kläderna innan du har duschat första gången. Färgen är dock vattenlöslig. Skulle den färga av sig går det bort i normal maskintvätt, man bör dock undvika känsliga material som nylon/silke tills efter att du duschat av överskottsprodukten.

Även om det inte finns några ingredienser i produkten som förorsakar några negativa reaktioner så rekommenderar jag att gravida kvinnor och personer med svåra fall av astma/allergi eller diabetes att rådgöra med läkare först. Diabetiker bör vara försiktiga eftersom DHA är en typ av sockerlösning.

Att tänka på innan soldusch:

Skrubba dig och var nyduschad innan behandling. Du kan köpa bodyscrub hos mig i butiken. Vid användandet av bodyscrub avlägsnar du döda hudceller som gör att du får jämnare färg och det sitter längre på en väl återfuktad hud.

Återfukta huden efter du gjort en bodyscrub så det blir jämn färg OBS, inte för tätt inpå behandlingen då det kan lägga sig som en hinna och täppa till.

Kom till din behandling i löst sittande mörka kläder.

Använd inte Make Up, deodorant, parfym eller dylikt. Kom alltså helt naturell.

Undvik vaxning och rakning 24 timmar innan behandling.

EFTER din behandling. Tänk på detta!

Duscha TIDIGAST 8 timmar efter behandlingen, vänta helst 24 timmar.

Vid första duschen kommer överflödig formula tvättas av och du kommer uppleva att du tappade lite av färgen. Detta är helt normalt, du kommer fortfarande vara brun och din bränna utvecklas fortfarande, det tar upp till 24 timmar innan full effekt uppnås.

Träna inte på samma dag!

För att underhålla din bränna bör du återfukta din hud regelbundet.