Maria Åkerberg / Behandlingar

Behandlingar

Jag skräddarsyr ansiktsbehandlingar efter din hud. Efter en grundlig rengöring och hudanalys anpassar jag behandlingen efter din huds behov, därefter ger jag dig rådgivning och ett personligt hudvårdsschema.

Rabattkort erhålls på Dermanord/Maria Åkerbergs produkter. Var 6:e produkt 100 kr rabatt.

Hudanalys

Din hud mår som bäst av att få produkter som passar just din hudtyp, det vanligaste misstaget man gör med sin hud är att blanda olika hudvårdsmärken eller att använda tvål och vatten. Få hjälp med att få rätt hudvård för just dig Jag gör en hudanalys och du får ett personligt hudvårdsschema med rätt produkter för just ditt ansikte
15min 100 kr

Ansiktsbehandlingar

Maria Åkerberg Ansiktslyx

Rengöring, hudanalys, peeling, ångbad under vapozon eller varma handdukar, porrengöring, lång och härlig massage i ansikte, decolltage , öron, nacke, axlar och hårbotten, ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande ansiktscreme och ögonkräm, vid önskan även en hudvänlig foundation.
90min 850  (för dig som handlar Maria Åkerbergs produkter här)
Övriga 950 kr

Klassisk Ansiktsbehandling med Maria Åkerberg

Rengöring, hudanalys, peeling, ångbad under vapozon eller varma handdukaroch porrengöring. Massage av ansikte, hals och decolltage. Ansiktsmask. Behandlingen avslutas med vårdande ansiktscreme och ögoncreme, vid önskan en hudvänlig foundation.

60min 650 kr / 75 min  750 kr  (för dig som handlar Maria Åkerberg produkter här)
Övriga 750 kr och 850  kr

Ansiktsbehandling Fresh Up med Maria Åkerberg

En lättare ansiktsbehandling för dig som vill ha en snabb uppfräschning. Här ingår rengöring, peeling, lätt massage, ansiktsmask och vårdande creme. Vid önskan en även hudvänlig foundation.
25 min 390 kr

Ansiktsbehandling PURE CELL TREATMENT/Maria Åkerberg ”Riktigt Lyxpaket”

Behandlingen inleds med rengöring, peeling efter hudtyp med efterföljande applicering av levande stamceller från rosenrot, med följd av massage av händer och i ansikte, med avslut av passande dagkräm. Denna behandling ger huden mer lyster och förbättrar hudens kondition oavsett utgångsläge. En Resultatinriktad behandling!
75 min 1495 kr

C-vitaminbehandling
Maria Åkerberg

Behandlingen förbättrar hudens lyster och spänst, motverkar hudens åldrande, återuppbygger solskadad hud och ger en riktig energikick. Rengöring, hudanalys, AHA peeling, inslussning av stabilt c-vitamin, ansiktsmassage, ansiktsmask och avslutande ansiktscreme och ögoncreme.

40min 550 kr (kur med fem behandlingar, 2500kr)

AntiRougebehandling
Maria Åkerberg

Avslappnande behandling, speciellt anpassad till dig som har ytliga kärl. Kärlen stärks med hjälp av hästkastanj. Behandlingen både ökar fuktigheten i huden och stärker elasticiteten. Rengöring, hudanalys, AHApeeling, serum antirouge, massage, ansiktsmask. Behandlingen avslutas med passande ansiktscreme och ögoncreme.

40 min 550  kr (köp fem behandlingar för 2500 kr)

Acnebehandling med Maria Åkerberg (passar både ungdomar och vuxna)

För dig som har bekymmer med din hud i form av acne, pormaskar och andra orenheter.

Rengöring, hudanalys, AHA peeling, serum clearing intensive, renande ansiktsmask. För optimal effekt krävs flera behandlingar med tillhörande hemmaprodukter.

40 min 550 kr (kur med fem behandlingar 2500 kr)

Make Up Rådgivning

Under 40 min visar jag dig hur man lägger en vardagsmake up, från grunden, med vilka färger som passar just dig.
40 min 550 kr

Klassisk ansiktsbehandling för män

En behandling speciellt anpassad för mannens behov. Hudanalys, rengöring, ånga vid behov, porrengöring, massage av ansikte, hals och axlar. Efter ansiktsmasken känner du dig ren och fräsch och huden har fått en ny lyster. Behandlingen avslutas med en creme. Kom gärna nyrakad!

60min 750

Fransar och bryn

  • Fransfärgning 200 kr
  • Ögonbrynsfärgning 200 kr
  • Plockning/vaxning av bryn från 100 kr

Massage

Ansikts- & Hårbottenmassage

För dig som vill ha en stunds total avkoppling med inriktning på massage i ansikte, nacke, decolltage, öron och i håret med MÅ underbara ansiktsoljor, olja anpassad efter din hudtyp.
25 min 450 kr

Fot och underbensmassage

För dig som känner sig trött i fötter, kanske går och står mycket på dagarna. Behandlingen startar med ett energigivande och mjukgörande fotbad med följande massage på underben och fötter.
25 min 450 kr

Kroppsbehandlingar

Ryggbehandling Djuprengöring

Behandlingen startar med rengöring, peeling av MÅ underbara bodyscrub innehållande bl.a. kanel och grape, ångbad med hjälp av vapozon, vid behov porrengöring, ryggmask som är anpassad för din hud, varma handdukar, avslutas med bodylotion.

55 min 650 kr

Vaxning

  • Ben 500 kr
  • Bikinilinje 400 kr
  • Armhålor 400 kr
  • Överläpp/haka 100 kr

Epilering (hårborttagning med hjälp av växelström)

  •  15 min 300 kr
  • 30 min 500 kr
  • 45 min 750 kr